Garantia produselor

Garantia produselor vandute de MaxiDiscount

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre MaxiDiscount beneficiati de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie va asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de MaxiDiscount veti primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasiti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastrati certificatul ca sa puteti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia va este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Produse fashion

Pentru imbracamintea, incaltamintea, gentile vandute si livrate de MaxiDiscount puteti vizualiza si descarca certificatul de garantie de aici.

Daca nu ati primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit va rugam sa ne anuntati in cel mult 72 ore de la primirea produsului, prin intermediul adresei de email [email protected] sau la numarul de telefon (+40)777777777.