Returnarea produselor

Se pot inregistra intarzieri in finalizarea retururilor, datorate procesului de dezinfectare a coletelor. Va multumim pentru intelegere!

Timpul de așteptare pentru aprobarea returului este de 1-15 zile lucrătoare din momentul în care coletul a fost ridicat de la adresă!

Conditii de returnare

1. Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor clientului (oricare ar fi motivul invocat de acesta), MaxiDiscount Market ofera posibilitatea clientilor de a-l returna in 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

  • schimbarea produsului cu un altul similar sau diferit, cu aceeasi valoare de achizitie;
  • recuperarea contravalorii acestuia.

 2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei

Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs defect, tot ce aveti de facut este sa contactati echipa MaxiDiscount Market ( prin telefon, mail, facebook, etc. )  si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. In acest caz, toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

3. Produse livrate gresit 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. 
In acest caz, toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

4. Retur din motive nejustificate sau neverosimile

Daca motivul de retur NU se regaseste in primele 3* puncte mentionate mai sus, adica este unul nejustificat, neverosimil sau lipsit de un temei REAL, costurile de transport sunt suportate de catre client.

In cazul unui retur in urma caruia clientul doreste banii inapoi, plata se va faca in contul titularului comenzii!

Important: Produsul trebuie returnat in termen de 14 zile calendaristice de la primire in starea in care a fost primit de catre client, cu ambalajul si accesoriile originale incluse. Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara semne de uzura.


Important: In cazul unui retur dacă nu se ridica coletul, se pierde transportul 16 lei tur + 16 lei retur; total 32 lei

Important: Plata transportului este suportata de catre noi in cazul in care produsul prezinta defecte.

Important: Comenzile care au beneficiat de transport gratuit la un eventual retur se vor opri 10 lei.


Cum se returneaza? 

Pasul 1: Se ambaleaza coletul corespunzator cu toate accesoriile in starea primita si in ambalajul original (nu returnam banii pe produse deteriorate).

Pasul 2: Se trimite prin orice firma de curierat doriti la adresa: Bucuresti, str. Grigore Moisil nr. 42, pe numele Maxidiscount Market SRL.